E.ON Férfi OB I – 6. forduló

  E.ON Férfi OB I – 6. forduló

  FTC-Telekom vs. PannErgy-MVLC-Miskolc 14:12

  Nagy (4); Vadovics (2); Misic (2); Krijestorac (2); Lőrincz (1); Manzi (1)

  Kedd este Budapesten a PannErgy-MVLC-Miskolc vízilabda csapata egy világszínvonalat képviselő játékban maradt alul 14-12-re a Ferencváros ellen. A Ferencváros 2019-ben minden megnyert, amit klubszinten lehetséges (BL – Szuperkupa – MagyarKupa – OB I)

  Bachner András sportigazgató: „Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy a mérkőzésre kilátogató szakmai világ elit előtt egy ilyen mérkőzést tudott játszani. (Európa Bajnokság sorsolás apropójából a résztvevő csapatok, illetve a nemzetközi vízilabda képviselői, köztük Gianni Lonzi  LEN elnök tekintette meg a mérkőzést. Életem legnagyobb élménye volt a ma esti mérkőzés a sportvezetői karrierem alatt. A mérkőzés után mindenki gratulálunk és sok sikerült kívánt a hazai és nemzetközi színtéren is. Kiemelném, hogy a mérkőzésen mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott és az edzői munka, a taktika felépítés is csodálatosan működött.

  10-8-ra vezettünk a félidőben, de a harmadik negyed nagyon érdekes képet mutatott, amikor a Fradi 4-0-s negyedet produkált.

  Utolsó percig parázs küzdelem volt a vízben a miskolci csapat egy pillanatig sem adta fel. Még egyszer gratulálok mindenkinek, remélem nagyon jó úton járunk. Külön büszke vagyok, hogy ilyen szintű játékkal képviseltük Miskolc városát. Remélem, hogy a pillanatnyi forma kitart a hátralévő fontos kupamérkőzésre is. (Európa Kupa negyeddöntő párosítás a Brescia ellen, Magyar Kupa negyeddöntő a Pécs ellen) és Stojanovics felépülésével is még egy plusz löketet fog kapni a csapat.

  Hajrá Miskolc! Hajrá MVLC!

  1