Ifjak

Az MVLC kiemelt feladatának tekinti az utánpótlás-nevelést, melynek révén a gyermekek fejlődésüknek megfelelően folyamatosan tovább léphetnek a tudásuknak megfelelő csoportokba:

 Vízilabda előkészítő

Ide várjuk azon gyermekeket, akik három úszásnemben tudnak úszni ugyan, de erőnlétükön, technikájukon még javítani szükséges, de mellette a vízilabda alapjait már el tudják sajátítani.

Edző: Kis József (70/606-4720)

Baby korcsoport

Ebben a korcsoportban a 9-10 éves gyermekek sajátítják el a sportág alapjait, megismerik a szabályokat.  Az edzések két helyszínen folynak. Edzésszám: 3-5 edzés/hét.  A bajnokság, amelyben a korcsoport részt vesz: Észak-keleti Baby Bajnokság

Edzők: Cretiu Liviu (30/205-3744, Diósgyőri Tanuszoda)

Habzsánszky Norbert (70/627-7028, Kemény Dénes Városi Uszoda)

baby

Gyermek III. korcsoport

Ebben a korcsoportban a 11-12 éves gyermekek további képzése folyik, emelkedő mérkőzésszámmal és taktikai képzéssel.

A bajnokság, amelyben a korcsoport részt vesz: Észak-keleti Gyermek III. Bajnokság, Budapest Bajnokság.

Edzők: Csányi Márk (20/282-5229)

gy3

Gyermek I. korcsoport

Ebben a korcsoportban a 13-14 éves gyermekek már az erőnléti képzést is elkezdik, és egyre több taktikai elemet ismerhetnek meg. Belépnek az országos bajnokság rendszerébe, a tehetségesebbek a korosztályos válogatottba is bekerülhetnek.  Edzésszám: 5-10 edzés/hét.

A bajnokság, amelyben a korcsoport részt vesz: Gyermek Országos Bajnokság (Felsőház),  Észak-keleti Gyermek I. Bajnokság, Budapest Bajnokság.

Edző: Popovics Miklós (20/512-1004)

gy1

Serdülő és Ifjúsági korcsoport

Eben a korcsoportban 14-18 évesek már a felnőtt bajnokságban való szereplésükre is készülnek. Az edzéseken a teljes technikai, taktikai, erőnléti tudást megszerzik, hogy alkalmasak legyenek az OB I-es Felnőtt csapatban való szereplésre.  Edzésszám: 5-10 edzés/hét.

A bajnokság, amelyben a korcsoport részt vesz: Serdülő és Ifjúsági Országos Bajnokság (Felsőház), Észak-keleti Serdülő Bajnokság, OB II Felnőtt Bajnokság.

Edző: Csányi Róbert +36 20 949 2570

si

Úszásoktatás – vízilabda alapok

Az úszni nem tudó, de vizet szerető gyermekek az MVLC által elindított úszásoktatás – vízilabda alapok edzéseken vehetnek részt. Ide várjuk a 4-8 éves úszni nem tudó, vagy három úszásnemet nem ismerő gyermekeket. Edzésszám 2 edzés/hét.

Edző: Hídvégi Georgina (20/420-5867)

Az utánpótlásképzést felügyelő, koordináló két szakember sportolóként és edzőként is nagy sikereket ért el, és az MVLC-nél nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a fiatalok kiemelkedő eredményeket érjenek el ebben a sportágban.

Kis István: olimpiai bronz-, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes, 205-szörös magyar válogatott, volt korosztályos szövetségi edző, Edzői Életműdíj birtokosa

Horkai György: Olimpiai bajnok, kétszeres Európa-bajnok, olimpiai bronz-, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes, 282-szeres magyar válogatott, Mesteredző, volt felnőtt szövetségi kapitány, volt férfi junior válogatott szövetségi kapitány