Ifjak

A gyermek korosztály

Ebben a korosztályban kapják meg a gyermekek azt a kondicionális és technikai és mentális felkészítést, amely jó kiindulási alap a további játékos pályafutásukhoz! Köszönhetően a felnőtt OB1-es csapatunk illetve a magyar válogatottak sikereinek,  egyre több gyermek választja sportágául a vízilabdát, bázisunk hónapról-hónapra növekszik.

Az MVLC 2003-2004 korosztálya

2001_2002_korosztaly

Jelenleg 3 bajnokságban veszünk részt:
2003/2004 születésűek: Észak-Keleti Gyermek  régiós bajnokság
2002 születésűek : Vidék II Gyermek bajnokság
2001/2002 születésűek  : Országos Gyermek bajnokság

A gyermek korosztály  számára folyamatos lehetőség nyílik „Tehetséggondozó programban” való részvételre,  mely a válogatott edzések előszobájának számít ,  így a bajnoki mérkőzések mellett,  megvan a kellő motiváció a kemény munkához. Ennek hozadékából idén került is be miskolci nevelésű játékos a szűk válogatott keretbe ebből a korosztályból. Céljaink hogy minél több játékosunkból legyen stabil első osztályú játékos és válogatott kerettag !

Továbbra is várjuk 2003 és fiatalabb gyermekek jelentkezését a megadott elérhetőségeken!

Somlai Tamás,
Popovics Miklós edzők

miklos.popovics@gmail.com
+36-20/5121004

A serdülő korosztály

Az MVLC Miskolci Vízilabda Club serdülő csapata 1999-ben és 2000-ben született játékosokból áll. A korosztály a 2015/16-os szezonban az Országos Serdülő Bajnokság Keleti csoportjában, valamint a Vidék Serdülő Bajnokságban szerepel. A csapat célja az Országos Serdülő Bajnokságban az élmezőnyhöz való felzárkózás, a Vidék Serdülő Bajnokságban pedig a folyamatos játéklehetőség biztosítása minden sportoló számára. A serdülő korosztály képzésében a kondicionális képességek sokoldalú fejlesztése mellett nagy szerepet kap a vízilabda sportág technikai és taktikai elemeinek gyakorlása, fejlesztése, ami a szárazföldi és a vízi edzések mellett elméleti képzés során is megvalósul.

Az MVLC Serdülő korosztálya

Az elméleti képzés során a lejátszott mérkőzések felvételéből összevágott video anyag segíti személyre szabottan és csapatszinten is a játékosok technikai és taktikai képességének fejlődését. A serdülő korosztályból hét játékos rendszeresen feljátszik az ifjúsági csapatba, amelyben az 1997-es és 1998-as születésű játékosok szerepelnek.

Továbbra is várjuk a lelkes és sportolni vágyó fiatalok jelentkezését a megadott elérhetőségeken!

Jakab Dániel
Balázs Miklós edzők

mbalazswaterpolo@gmail.com
+36-20/2851836