Utánpótlás tornagyőzelem Nagyváradon!

  Utánpótlás tornagyőzelem Nagyváradon!

  Nagyváradon rendezték meg az I. Votrom nemzetközi vízilabda tornát, ahol a hazai csapat mellett a Hornets Kosice, a Vasas és a Miskolci MVLC vett szét.

   

  A miskolci csapat fölényes győzelmével ért véget a torna, ám előtt még az első mérkőzésen 14-10-es arányban győztünk a Kassa ellen, a Vasas ellen pedig 15-6 volt ide és a döntőben a hazai gárda ellen 12-6-ra diadalmaskodott az utánpótlás csapatunk.

  Egy nagyon tanulságos torna volt számunkra, magas szintű vízilabda elemeket gyakorolva a miskolci csapat az ellenfelek fölé kerekedett. A torna megnyerése mellett a különdíjakat is a miskolci játékosok seperték be. A legjobb kapus Mizsei Márton lett, aki 75-80% között védte a miskolci kaput. A torna legjobb játékosának Vismeg Zsombor bizonyult, a torna gólkirálya pedig Melegh Milán az általa elért 11 találattal bizonyult a legjobb góllövőnek.

  Bachner András: „Én úgy gondolom, hogy egy nagyon hasznos két napon vagyunk túl. Ami a rendezést illeti a házigazdák kitettek magukért, egy nagyon jó rendezéssel.”