Országos Utánpótlás Bajnokság

  Országos Utánpótlás Bajnokság

  13-16. helyért I. forduló

  Az első fordulóban a Kaposvár korosztályos csapatait fogadtuk és mindhárom korosztályunk sikeresen megvívta a maga mérkőzését.

  Gyermek MVLC – Kaposvár 12:8

  Csányi Márk: Gratulálok a srácoknak a győzelemhez és hogy ezt 4:8-ról egy 8:0-às futással sikerült elérni! Hetek óta tudatosan és kimondottan jól vízilabdáznak a gyerekek. Hiszek abban, hogy ez a következő mérkőzésre is pozitív hatással lesz.

  Serdülő MVLC – Kaposvár 14:9

  Csányi Róbert: Örömteli győzelmet arattunk mert ebben a korosztályban nagyon meg kell küzdenünk minden sikerélményèrt. Jó volt látni, hogy lendületesen és kedvvel játszanak a fiúk, ami kellő figyelemmel és fegyelemmel is párosult. Végig bírtuk a meccset fejben is ami külön dicsérendő!

  Ifjúsági MVLC – Kaposvár 11:10

  Csányi Róbert: Egy őrült mérkőzésen borzasztó 0:5-ös kezdés után magunkra találtunk és egy hektikus játék után, horrorisztikus végjátékban sikerült megszereznünk a győzelmet! Helyén volt a srácok szíve és remélem időtlen időkig helyén is marad!

   

  1. forduló

  Gyermek MVLC – Szentes 12:13

  Csányi Márk: Jól indult a mérkőzés és a 4. negyedig rendben is voltunk! Aztán történt az ami sajnos a Gyerek korosztályokra jellemző, 4 gólos vezetésünk tudatában lelassultunk, főleg fejben ezt kihasználta a Szentes  és megfordította a mérkőzést. Sajnálom , most mi rontottuk el a végét. Készülünk a Szombathelyi mérkőzésre, győzni megyünk!

  IFI MVLC – Szentes 12:7

  Csányi Róbert: Gratulálok ismét a csapatnak , jól játszottunk àtéreztèk a srácok a mérkőzés fontosságát. Ezzel a győzelemmel meg is nyertük az IFI csoportot ,ami újfent bizonyítja van mire építenie az OBI es csapatnak! Még sokra hivatott ez a 2003-as korosztályunk!!😉

  Serdülő MVLC – Szentes 12:18

  Csányi Róbert: Gyenge produkció volt, a Szentes minden elemében jobb csapat benyomását keltette. Mi futottunk folyamatosan az eredmény után, de szilveszteri kabaréba illő gólokkal kivégeztük magunkat! Szeretnénk javítani Szombathelyen.