Országos Utánpótlás Bajnokság – 10. forduló

  Országos Utánpótlás Bajnokság – 10. forduló

  Ellenfél a szombathelyi AVUS

   

  Serdülő PannErgy MVLC – AVUS  15 : 10

  Jó formában várta serdülő csapatunk a Szombathely gárdáját. A hazai csapat végig kézben tartotta a mérkőzést, amit magabiztosan szép gólokat lőve nyert meg. Ezzel a győzelemmel immáron zsinórban 4 győzelmet húzott be a serdülő csapat!!

  Csányi Róbert edző: Jó passzban van serdülő csapatunk és hál istennek elkaptuk a fonalat az utóbbi hetekben. Bár voltak bosszantó hibák is, de újra a stabil, fegyelmezett CSAPATjáték volt a jellemző, ami újabb győzelemmel párosult. Ezt a megalkuvás nélküli alázatos, lelkes játékot várom a játékosaimtól és akkor ott leszünk ahová várom a serdülő csapatunkat!

  Ifjúsági PannErgy MVLC – AVUS  15 : 9

  Ifjúsági csapatunk is kitett magáért a jó erőkből álló vendégcsapat ellen. Végig fegyelmezetten játszva több jó teljesítménnyel behúzta ezt a nagyon fontos mérkőzést.

  Csányi Róbert edző: A végelszámolás tekintetében nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg, ahol végre több jó teljesítményt is láttam és nem mindig ugyanazoktól! Mivel nagy az átfedés a serdülő, Ifi között így nagy dicséret illetti a fiúkat ezért a teljesítményért! Jó úton járunk sokat fejlődtek a srácok, főleg taktikai téren, elégedett vagyok!

  Gyermek PannErgy MVLC – AVUS  9 : 12

  Gyerekcsapatunk végig tapadt a rendkívül masszív szombathelyi gárdára, de a sok kihagyott ziccer és ötméteres már nem fért bele a végjátékba. Ennek ellenére egy nagyon kiélezett, jó mérkőzést vívott erős játékerőt képviselő vendégcsapattal, ami mindenképp dicséretes!

  Popovics Miklós edző: Ahogy arra számítottunk, kimondottan gyors és dinamikus játékot játszik a szombathelyi csapat az volt a kérdés fel tudjuk e venni a meccs ritmusát, ezt sikerült abszolválnunk, ám a sok kihagyott ziccer ill. 2 büntető is kimaradt, ami végül kialakította a 3 gólos különbséget. Nyilván a végeredmény csalódás, de a mutatott játék már jobban tetszett!