Már a legjobb 8 között a nemzetközi porondon

  Már a legjobb 8 között a nemzetközi porondon

  Eurokupa II. csoportkör

  PannErgy-MVLC-Miskolc vs. CE Mediterrani 15-12

  PannErgy-MVLC-Miskolc vs. Solaris Sibenik 11-5

  PannErgy-MVLC-Miskolc vs. CC Ortigia 12-11

   

  A PannErgy-MVLC-Miskolc vízilabda csapata 100 százalékosan teljesítette azt a célt, amiért Sibenikbe utazott, amiért az Eurokupa II. csoportkörébe jött.

  Hibátlan teljesítménnyel 3 mérkőzésből 3 győzelemmel bizonyította, hogy a házigazdák által előre beharangozott csoport legerősebb pozícióját elérte.

  Nyilvánvaló volt, hogy a két tegnap továbbjutott csapat az Ortigia és a Miskolc a csoportelső helyért presztízs mérkőzést fog játszani egymással. Ez így is történt, magas színvonalú vízilabdázás volt már reggel is, melyet az első pillanattól a kőkemény férfias játék és az általában az olaszokat jellemző színészkedés jellemezte. Nyílt sisakos mérkőzés volt és mindkét csapat közel állt ahhoz, hogy magának tudja a győzelmet, de amikor az MVLC úgymond pillanatnyi mélypontba került folyamatosan megtudott újulni és fizikálisan az olasz csapatot bedarálta.

  Ezzel is gratulációt érdemel az egész stáb az edzőtől az utolsó játékosig, hogy sikerült ezt a kimagasló eredményt elérni és az MVLC létezése óta a második Eurokupa indulásán is bizonyítja, hogy a legjobbak között van jegyezve. A legjobb 8 közé bejutva várjuk a keddi sorsolást, ahol megtudjuk kivel találkozik a negyeddöntőben.

  Büszkék vagyunk arra, hogy a városunkat Miskolcot és egyben a magyar vízilabdát méltó játékkal és eredménnyel képviseltük.

  A folytatás egy szusszanás után az UVSE szerdán, majd szombaton hazai környezetben a Szolnok. Nem egy kis menetelés vár ránk, mely nagy energiákat vesz igénybe egy ilyen hosszú utazás után.

  Az otthoni bajnokságban is bizonyítani kell, hogy érdemesek vagyunk arra az elismerésre, amit nemzetközi porondon elértünk.

  Meg kell említeni, hogy a Vidumanszky László által vezetett csapat teljesítménye eddig a 2019/2020-as szezonban 9 mérkőzés 9 győzelem, tehát 100%-os.

  Ezen úton kérünk mindenkit, akik a szolnoki mérkőzésen szurkolnának, hogy minél többen jöjjenek, ígérjük meg fogja érni kijönni a mérkőzésre.

   

  Hajrá MVLC, Hajrá Miskolc!

  0929
  0929