Magyar Kupa 3. forduló – legjobb 8 között

  Magyar Kupa 3. forduló – legjobb 8 között

  A hétvégén került lejátszásra a BENU Magyar Kupa 3. fordulója, ahol először a Szolnok elleni mérkőztünk meg, amit szurkolóink még az M4 Sporton követhettek. Majd az MVLSZ online streamének köszönhetően látható volt az FTC és az OSC elleni mérkőzésünk is szombaton. Meglepetésre fiataljaink szenzációsan helyt álltak.

  Bachner András sportigazgatónk az OSC elleni szombati második mérkőzést emelte ki, miután már aznap játszottunk a Fradi ellen. Mindenki nagy meglepetésére az MVLC egészen a mérkőzés utolsó másfél percéig egyenrangú ellenfele volt az OSC csapatának. Ha az akkori emberelőnyünket gólra váltjuk, sose tudjuk meg mi lett volna ha…

  „A fiatalok véleményem szerint erőn felül teljesítettek és maximális dicséretet érdemelnek azért az akarásért és az egymásért való küzdésért, amit mutattak a Hajós Alfréd medencéjében. Egy pár kiemelkedő teljesítményt szeretnék megemlíteni: Tomas Hoferica kapusunk szenzációsan védett. Vismeg Zsombor ismét olimpiai bajnok center ellen bizonyította, hogy szinte bárkit meg tud fogni és amellett, hogy a támadásokban is kulcsszerepet vállal mindösszesen 17 évesen. Magyar Márton és Biros Barnabás teljesítménye is kiemelkedő volt az OSC ellen. Lukas Seman centerünk viszont formát ad a támadásainknak. Amikor a labda bejut hozzá ítéletet érdemel, ha még fizikálisan rá tud tennin az OB I kezdésig, akkor a Magyar Bajnokság egyik legmeghatározóbb centere lesz a mezőnyben. Vismeg Botond pedig nagyon jól egészíti ki a centermunkájával. Ki kell térnem Tamir Fried személyére, aki már a 3. szezonját tölti a Miskolci Clubnál, de eddig „jegelve” volt, 1 percet sem kapott a bizonyításra korábbi edzőitől. Rossz kéz oldal kezdőjátékosaként hatalmas fejlődésen megy keresztül, amennyiben a védekezésben még javul meghatározó játékosa lesz a csapatnak.

  Várjuk a folytatást az 5-8. helyért a BENU Magyar Kupában szerdán és csütörtökön. Először a BVSC ellen, majd akit kapunk a Honvéd-Eger összecsapásból.

  Én úgy gondolom, hogy a Magyar Kupa sorozat jó felmérője a jelenlegi mezőnynek, emellett sok csapattal van lehetőségünk játszani. A bajnokság kezdéséig minden csapat játékáról tisztában lehetünk. Ezeket a tapasztalatokat szem előtt tartva és a hátralévő időt hasznosan felhasználva jó eredményeket érhetünk el az augusztus 29-én kezdődő bajnokságban.

   

  Köszönjük a remek képeket a VLV-nek.