LEN Európa Kupa negyeddöntő

  LEN Európa Kupa negyeddöntő

  AN Brescia – PannErgy-MVLC-Miskolc 17:10

  Bachner András Sportigazgató Úr nyilatkozata az Európa Kupa negyeddöntő első mérkőzéséről:

  A 2019. november 09. napján, szombaton Miskolcon megrendezésre kerülő Brescia elleni negyeddöntőn remélem, hogy a Miskolci Vízilabda Csapat meg fogja mutatni a másik arcát is. A 2019.10.30-án lejátszott mérkőzés Bresciában számomra egy fiaskóval egyenértékű eredmény.
  Úgy gondolom, hogy a sportban nem lehet mindig TOP szinten játszani. Sajnos ez a hullámvölgy (mélypont) ezen a mérkőzésen jött ki a csapaton. Megemlíteném, hogy az eddigi bajnoki mérkőzések, Magyar Kupa és a nemzetközi porondon lejátszott két torna, mely 6 győzelemmel végződött, nem utalt arra, hogy egy ilyen fiaskó következzen be.

  Az egész történetet én mentális oldalra helyezném, ahol egyes játékosoknak fejben össze kell szednie magát, és a jövőben teljes mértékben kontrollálva játszani, amit tudnak.

  Meggyőződésem, hogy szombaton a Kemény Dénes Városi Sportuszodában lejátszásra kerülő visszavágón a PannErgy-MVLC-Miskolc csapata meg fogja mutatni a jobbik arcát. Talán a továbbjutásról már nem beszélhetünk a 7 gólos hátrány tükrében, de a sportban, mint az életben is mindig lehetnek csodák!
  Csapatunk szombaton úgy fog oda állni , hogy 0:0 eredményről indulva tegyen meg mindent a csorba kiküszöbölésére, és az eddig elért presztízsünk visszaszerzéséért úgy hazai, mint nemzetközi szinten egyaránt.

  Ez úton is kérek minden MVLC szurkolót, hogy szombat este látogasson ki a Kemény Dénes Városi Sportuszodába, buzdítsa csapatunkat reménykedve egy hazai győzelemben, és tisztes helytállásban.

  A belépés a továbbiakban is ingyenes, helyfoglalás érkezési sorrendben.
  A mérkőzés 2019.11.09-én 19:00 órakor kerül lejátszásra.

  HAJRÁ MVLC!
  HAJRÁ MISKOLC!