Legjobb 8 közé jutottunk a Magyar Kupában

  Legjobb 8 közé jutottunk a Magyar Kupában

  Szegedre utazott a PannErgy-MVLC-Miskolc a BENU Magyar Kupába 2. körében, már az első körből 4 hozott ponttal a zsebében. Három mérkőzés várt a csapatra a hétvégén és kalkulációk alapján lehetett tudni, hogy az utolsó házigazda elleni mérkőzés dönti el végül, hogy a házigazda Szeged vagy a Miskolc folytathatja a legjobb 8 között.

   

  PannErgy-MVLC-Miskolc – Vasas 9:23

  PannErgy-MVLC-Miskolc – Kaposvár 8:10

  PannErgy-MVLC-Miskolc – Szeged 11:8

   

  Amiért érkeztünk elértük, a megfiatalított csapatunk összesítésben 7 pontot szerezve, maga mögött tartotta a Szeged és a Kaposvár csapatát. A 3. körben a legjobb 8 közé így a Vasassal együtt kerültünk be ebből a csoportból és a versenykiírás szerint már csak a Vasas elleni mérkőzésünk eredményét visszük magunkkal, így -14-es gólkülönbségről kezdjük a 3. kört.

  Az eddig még sohasem alkalmazott versenykiírás szerint ezúttal csak a többi csoport csoportelsőjével játszunk az alábbiak szerint:

  1. augusztus 06. 18:00 Szolnoki Dózsa – MVLC (M4 Sport ÉLŐ)
  2. augusztus 08. 10:00 FTC-Telekom – MVLC
  3. augusztus 08. 14:30 OSC Újbuda – MVLC

  A csütörtök és szombat között lejátszandó 3. fordulóban a legjobb 8 között most a múlt hétvégi csoportelsők csak csoportmásodikokkal játszanak, amennyiben nem sikerül a 4 nagy csapat ellen pontot elcsípni a másodikoknak, akkor csak a gólkülönbség fog rangsorolni az 5-8. helyért is. A 4. fordulóban pedig 5-8. és 6-7. helyezettek párosításával indul a 4. kör.

  Képek: waterpolo.hu és az MVLSZ által ÉLŐ-ben streamelt videóból.