Férfi OB I 4. forduló

  Férfi OB I 4. forduló

  3 ponttal felérő döntetlen az Eger ellen.

  Miskolc – Eger 9-9 (2-3, 3-1, 3-4, 1-1)

  Magyar 3, Biros 2, Hornyák, Vismeg Zs., Sisán, Fried

  Tudott, hogy továbbra is szabdalja a koronavírus a felnőtt csapatunkat, ezúttal 3 játékos (Lukács Ábel, Lukács Dorián, Lukas Seman) és vezetőedzője nélkül kellet megvívni a szomszéd várak csatáját.

  Már az elejétől látszott, hogy nem feltett kézzel szálltunk be a vízbe az Eger ellen. Lendületes akciókat vezetve a mérkőzés első félidejében pariba játszottunk az ellenféllel.

  Ez egy nagyon értékes 1 pont mivel az Eger pillanatnyilag, úgy a keret szempontjából, mint játékosállományba is a miskolciak fölött áll.

  Bachner András sportigazgató:

  „A miskolci fiatalok egytől egyig kivétel nélkül olyan motivációval, küzdeni akarással játszotta végig a mérkőzés, amit én még nem láttam az elmúlt 8 év alatt Miskolcon. Számomra a jövőt tekintve ez a legfontosabb, ebből lehet majd építkezni.

  Popovics Miklós eddig segédedző, most kényszerből vezetőedzővé előlépve hibátlanul irányította a csapatot, tehát mondhatjuk, hogy egytől egyig a stáb és a játékosok tették a dolgukat. Sajnálom, hogy a miskolci közönség nem láthatta ezt a mérkőzést, mely nagyon harciasan izgalmasan alakult elejétől kezdve a végéig. Volt egy momentuma a mérkőzésnek, amikor azt hittem nyerni tudunk 7-5-nél kihagytunk két emberelőnyt is a 3. negyed végén. Talán, ha az sikerül, nyerhettünk is volna, de így is nagyon értékes 1 pontot szereztünk. A motiváció és a küzdeni tudás határtalan volt.”

  Gratulálok mindenkinek, remélhetőleg a közeljövőben teljes lesz a keretünk és akkor teljes létszámmal küzdhetünk a további bajnoki pontokért.

  Kiemelném pár játékos teljesítményét. A kapus Tomas Hoferica védései is kellettek a pontszerzéshez, Vismeg Zsombor nagyon magabiztosan felnőtt a feladathoz és már mondhatni, hogy meghatározó embere lett a miskolci gárdának, emellett Magyar Márton és Biros Barna mint volt egriek játéka is nagyon jó volt. Bennük biztos volt külön motiváció is korábbi csapatuk ellen. Sisán Balázs nagyon fontos gólt lőtt és végig biztató volt a játékosa a jövőt illetően.

  Még egyszer nagy gratula mindenkinek és továbbra is

  Hajrá Miskolc!

  Hajrá MVLC!”