EZÜSTérem a Komjádi Kupában!

  EZÜSTérem a Komjádi Kupában!

  A felnőtt csapat BENU Magyar Kupa menetelése után az U21-es komjádi csapatunk is eljutott a maga kupasorozatának végső mérkőzéséig. 2014 után jutott ismét be a Komjádi Kupa döntőjébe a miskolci vízilabda club!

  Elődöntők eredményei:

  Vasas vs. UVSE 10-9

  PannErgy-MVLC-Miskolc vs. AVUS 12-7

   

  Másnap a döntőben a Vasas volt az ellenfél. Ifjúsági csapatunk a felnőtt kerettagokkal kiegészülve mindent megtettek a győzelemért, de a Vasas csapata végig vezetve húzta be az aranyérmet és egyben a legrangosabb utánpótlás kupát.

  VasasSportClub vs. PannErgy-MVLC-Miskolc 10-6
  Vadovics (3), Nagy (1); Vismeg (1), Sisan (1)

  Gratulálunk az egész csapatnak, Kis István és Popovics Miklós edzőinknek. Újabb ezüstérem a vitrinben.

  Kis István: „Mindig úgy jövünk el, hogy győzni szeretnénk én is mindig így jövök, a csapatomat is próbáltam ez irányba terelni. Megbeszéltünk mindent, amit ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban tudni kellett. Sajnos fegyelmezetlenek voltunk, voltak ezek a távoli gólok, amiket megbeszéltünk, hogy hogyan lehet kiküszöbölni. Ezeket nem tartottuk be, utána már csak mentünk az eredmény után. Elkezdtünk kapkodni, a fórokat egész jól használtuk ki az eddigi öt mérkőzésen, ami a Komjádi Kupában volt és most teljesen megakadt a gépezet emiatt, hogy nem voltunk a csúcson.”

  A Komjádi Kupa sorozat MVP-je is miskolci játékos lett: Vadovics Viktor

  – legtöbb gól (20)
  – legtöbb labdaszerzés (15)
  – legértékesebb játékos (24.7)