E.ON Férfi OB I 29. forduló

  E.ON Férfi OB I 29. forduló

  Szentes – PannErgy-MVLC-Miskolc 9 : 14

  Biros (5); Tamir (4); Magyar (3); Hornyák (1); Vismeg (1)

  Nagyszerű győzelmet arattunk Szentesen!

  A decemberben elvitt 1 pontért a miskolci srácok, tegnap este kamatostúl visszavégva hármat hoztak vissza. A csapat alaposan felkészült az ellenfélből úgy fizikális, mint taktikusan és a 14 – 9 – es eredmény azt mutatja, hogy nem volt kérdés tegnap ki hagyja el a medencét győztesen. Már az elejétől a miskolci srácok kezükbe vették az irányítást és tudták tartani a 2-3 gólos különbséget a szünetig. A vége felé belekényszerítették ellenfelüket gyors megoldásokba, melyből ismét a miskolciak jöttek ki győztesen ellépve ellenfelüktől 6 gól különbségre.

  Az utolsó félpercben kapott gól már csak kozmetika volt a házigazda részéről, így alakul ki a 14-9es végeredmény. Ez már azért is biztató, mivel bajnokság befejezése vége előtt egy héttel dicséretes az, hogy a csapat megtartotta tartását és koncentráltságát. Több kiváló egyéni teljesítmény tette lehetővé e szép eredmény kialakulását. Kiemelném az ötgólos Biros Barnabást a négygólos Tamir Friedet és a három gólos Magyar Mártont és az 55 százalékon védő Hoferica Tomast, de emellett igazi csapatként működött a miskolci gépezet.

  Gratulálok az edzői stábnak!

  Ismét megmutattuk, hogy az új csapatnak van jövője, van mire tovább építkezni. Az idei bajnokság utolsó mérkőzését Budapesten kerül lejátszásra az UVSE ellen. Remélhetőleg folytatjuk a jó játékot és egy jó eredménnyel szépen zárhatjuk a 2020/2021-es bajnokságot.

   

  A mérkőzést megelőzően kedden egy összetartó ebéden vettünk részt a Rockabilly Chicken jóvoltából, ahol Bachner András szakmai igazgató átadott egy emlékplakettet Dr. Hornyák Olivérnek, a Miskolon töltött 6 évért, aki már a 2015/2016-os szezon óta erősíti a miskolci felnőtt vízilabda csapatot.