E.on felnőtt férfi vízilabda OB I – 10. forduló

  E.on felnőtt férfi vízilabda OB I – 10. forduló

  UVSE Hunguest Hotel vs. PannErgy-MVLC-Miskolc 5:16

  Lőrincz Bálint (3); Bedő Krisztián (3); Vadovics Viktor (3); Sasa Misic (2); Ognjen Stojanovic (2); Hornyák Olivér (1); Nagy Ádám (1); Bojan Banicevic (1)

  Szombaton került sor az E.on OB I-es felnőtt férfi bajnokság 10. fordulójára, ahol a PannErgy-MVLC-Miskolc az UVSE vendégeként a Komjádi uszodában szállt vízbe a bajnoki pontok megszerzésért.

  A miskolci gárda Alex Bowen amerikai játékos nélkül szállt vízbe. A mérkőzés nagy miskolci fölénnyel kezdődött nem sokkal a kezdés után már 3:0-s állást mutatott az eredményjelző tábla.

  Nagy Ádámot végleg cserével kiállította a játékvezető, mivel az Újpest reklamálására leellenőrizték a vállát, mely igaz, hogy mérkőzés előtt be volt kenve, de ezt a játékvezetők leellenőrizték és nem találtak semmi kivetni valót, mégis végleg cserével kiállították a 2. negyed kezdete előtt.

  Így a miskolci csapatnak két nagyon fontos játékosa nélkül kellett folytatnia a küzdelmet. Ez a tény szerencsére nem lehangolta, hanem feltüzelte az MVLC játékosait, és egy nagyon markáns, könyörületet nem ismerő játékkal megsemmisítették Benedek Tibor nagy reményekre predesztinált csikó csapatát.

  Bachner András: „Az utolsó sípszó után az eredményjelző tábla 16 : 5 – ös miskolci győzelmet mutatott, melyhez úgy gondolom semmilyen magyarázatot nem kell fűzni.

  A mérkőzés során az utolsó negyedben sajnos megsérült Vadovics Viktor, egy alattomos ütéssel felszakították a szemhéját, melyet a játékvezetők nem vettek észre.

  Tehát a nagy arányú győzelemnek véráldozata is lett, de reméljük, hogy játékosunk minél gyorsabban meggyógyul és tovább folytatja azt a játékot – melyet szombaton Budapesten megmutatott a kint levőknek – hogy igenis a jövőben lehet rá számítani ismét, mint válogatott játékos, mivel kirobbanó erővel és nagyszerű formában játszott.”

  Az egész csapatot dicséret illeti, koncentráltan, fegyelmezetten és nagy taktikusan játszottak, a laikus sportbarátok is észre vehették, hogy „ ez egy más kávéház”.

  Készülünk a következő megmérettetésekre, Miskolcon fogadja a PannErgy-MVLC-Miskolc a következő két fordulóban a Vasast majd a Debrecen csapatát.

  Hajrá Miskolc! Hajrá MVLC!