A legkisebbek is elkezdték!

  A legkisebbek is elkezdték!

  Vasárnap megkezdődött a legkisebb vízilabdapalánták (8-10 évesek) Észak-keleti bajnoksága is, ahol még a játék a fontos, a gólok számolása nélkül.
  Délelőtt a „B” csapat szállt vízbe először az egri nagylányok (11 évesek) ellen, akik kihasználva erőfölényüket az első két negyedben meglepték a vízilabdát még csak pár hónapja tanuló kis csapatunkat, de aztán nekünk is sikerült gólokat lőni és beleszokni a meccshangulatba.
  A második mérkőzésen az egykorú egri fiúkkal már kiélezetebb és izgalmas mérkőzést tudtunk játszani, és végig uralva a meccset kitűnő kapusteljesítménnyel fűszerezve jobbak voltunk az ellenfélnél.
  Délután az „A” csapat is megküzdött az egri lányokkal, az elején itt is meglepődve játszottak a srácok, de aztán a védekezés és a támadás is összeállt -és talán a lányok is elfáradtak-, így erről a mérkőzésről is elmondhatjuk, hogy eredményesebbek voltunk az ellenfélnél.
  A második mérkőzésen a láthatóan gyengébb Kazincbarcika csapatával kerültünk szembe, végig könnyű és gyors gólokat lőve, az ellenfélnek csak kevés gólt engedve örömjátékkal zártuk a napot.
  Az edzők (Cretiu Liviu és Habzsánszky Norbert) büszkék mindkét csapat teljesítményére, és gratulálnak mindenkinek, kiemelve azokat, akik életükben először vettek részt vízilabda mérkőzésen és tudtak gólt, gólokat lőni.