E.ON OB I – 11. forduló

  E.ON OB I - 11. forduló

  Hazai győzelem az UVSE ellen!

  PannErgy-MVLC-Miskolc – UVSE Hunguest Hotel 16-12

  Nagy (5); Manzi (4); Vadovics (2) Vismeg B (1); Vismeg Zs (1); Stojanovics (1)

   

  Az E.ON OB I-es magyar bajnokság 11. fordulójában a fővárosi UVSE csapatát győzte le csapatunk, amely csapat az előző fordulóban megmutatta mire is képes, amikor is a BL-ben remekül szereplő Szolnok csapatát szorongatta meg. Komolyan is vette a miskolci csapat a találkozót percekig kapura sem tudott lőni az ellenfél. A harmadik negyedben nyílni kezdett az olló, de az ellenfél Konarik Ákos vezérletével próbált felzárkózni és végül egy 4 gólos győzelem lett az eredményjelzőn.

  Örömteli, hogy Vadovics Viktor és Nagy Ádám formája felszálló ágban van (Ádám ismét meghívót kapott a felnőtt válogatottba a keddi Franciaország elleni világliga selejtező mérkőzésre) és ezúttal Edoardo Manzi zárkózott fel melléjük 4 remek góljával.

  Ismét újoncot avatott a csapat a saját nevelésű Tóth Levente személyében, a Vismeg testvérek pedig 1-1 góllal bizonyították, hogy Vidumánszky László vezetőedző bármikor számíthat rájuk.

  2020-ban bővült a szponzori listánk, ettől a mérkőzéstől a miskolci Rockabilly Chicken is szerepel a szponzoraink között. A hazai mérkőzéseink után 3 kiválasztott játékosunk kapja meg a felajánlott étkezés utalványokat, amiket ezúttal Nagy Ádám – Vadovics Viktor – Edoardo Manzi vehetett át.

  Tehát eddig a 2020. naptári évre a mérlegünk az OB I-es bajnokságban kettőből kettő, a Komjádi Kupában pedig már a legjobb 4 között jár a csapat, ahol a FinalFour április 08-09-én kerül megrendezésre.

  Gratulálunk az edző stábnak és az egész csapatnak a győzelemhez és az újabb 3 ponthoz!

  Továbbra is, Hajrá Miskolc! Hajrá MVLC!